Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Μεταφορών, ο Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Νίκος Σηφουνάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Σε μια δύσκολη για την κυβέρνηση συγκυρία και ενώ τα σοβαρά θέματα της χώρας λιμνάζουν από την κακοδιοίκηση, που φτάνει στα όρια της ακυβερνησίας, ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Όμως για τον ελληνικό λαό το Υπουργείο Μεταφορών έχει επί των ημερών της κυβέρνησης αποκτήσει τον τίτλο του Υπουργείου «εκποίησης της δημόσιας περιουσίας».
Ηχούν ακόμα στα αυτιά των Ελλήνων πολιτών οι προεκλογικές κορώνες περί επανίδρυσης του κράτους, όμως αντί αυτών έναντι πινακίου φακής εκποίησαν την μεγαλύτερη και κερδοφόρα επιχείρηση τον ΟΤΕ, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 6 μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς της Ευρώπης.
Εκποιούν τις Ολυμπιακές Αερογραμμές, αφού διπλασίασαν σε 4 χρόνια τα χρέη και τα ελλείμματα και χρέωσαν στον ελληνικό λαό το λογαριασμό ύψους 2 δις €, και ουσιαστικά προσφέρουν την εταιρεία στον όποιο αγοραστή.
Θα ζητήσει ο Πρωθυπουργός ευθύνες από τους υπεύθυνους, που επί πέντε χρόνια κατάφεραν να μην ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό επέκτασης του ΤΡΑΜ ενώ διπλασίασαν τα χρέη και τα ελλείμματα του Ο.Σ.Ε. και δρομολογούν την εκποίηση των κερδοφόρων αεροδρομίων της χώρας. Οι πράσινες μεταφορές εξακολουθούν να παραμένουν μόνο εξαγγελίες.
Δυστυχώς εξερχόμενος του Υπουργείου με τις δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός για άλλη μια φορά απέδειξε ότι ζει στο δικό του κόσμο. Επιβεβαίωσε ότι για όσο ακόμα θα παραμένει στην κυβέρνηση, στους στόχους του εξακολουθεί να είναι η διεύρυνση της ακινησίας και η συνέχιση της πολιτικής της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας.»